طرز تهیه رول لازانیای پپرونی خوشمزه و عالی

طرز تهیه رول لازانیای پپرونی خوشمزه و عالی

آموزش درست کردن رول لازانیای پپرونی را برای شما داریم که می‌توانید در زیر طبق دستور آن را تهیه کنید و از خوردنش لذت ببرید. در این مقاله شکل جدیدی از لازانیا را به شما آموزش داده ایم.لازانیای رول شده که در آن از انواع پنیرهای خوشمزه اسفاده شده هست.

• مدت زمانی آماده سازی: 30 دقیقه
• مدت زمان پخت: یک ساعت

مواد لازم:
لازانیا: 10 ورقه
تخم مرغ «کمی زده شده»: یک عدد
پنیر ریکوتا: یک و یک چهارم پیمانه
پنیر ماتزرلا «رنده شده»: سه چهارم پیمانه
پنیر پارمزان «رنده شده»: سه چهارم پیمانه
جعفری تازه «خرد شده»: یک چهارم پیمانه
فلفل سیاه «پودر شده»: یک چهارم قاشق چای خوری
پپرونی «اسلایس شده»: 85 گرم

مواد لازم برای سس:
کره: یک ق س
روغن زیتون: یک ق چ
سیر «ریز خرد شده»: 2 حبه
پیاز «نگینی خرد شده»: نصف یک عدد
گوجه فرنگی «نگینی خرد شده»: 800 گرم
رب گوجه فرنگی: 85 گرم
ریحان «خشک»: یک ق چ
ارگانوی خشک: یک دوم ق چ
شکر: یک دوم ق چ
فلفل قرمز «پودر شده»: به میزان لازم
نمک: به میزان لازم
فلفل سیاه «پودر شده»: به میزان لازم

روش تهیه:
1. ابتدا برای تهیه سس، کره و روغن زیتون را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید تا کره ذوب شود. سیر و پیاز را اضافه کرده و حدود 5 دقیقه تفت دهید. گوجه فرنگی، رب گوجه فرنگی، ریحان، ارگانو، شکر و فلفل قرمز پودر شده را اضافه و مخلوط کنید. پس از این که مواد به جوش آمد، حرارت را کم کنید و در ظرف را بگذارید تا حدود 15 دقیقه به آرامی بجوشند.

ظرف را از روی حرارت بردارید و پس از خنک شدن سس را در مخلوط کن ریخته و به خوبی ترکیب کنید تا به صورت صاف و یکدست درآید.

2. دمای فر را روی 180 درجه سانتی گراد «350 درجه فارنهایت» قرار دهید. ورقه هاي لازانیا را مطابق دستورالعمل روی بسته انها پخته و آبکشی کنید. حدود یک دوم پیمانه سس در کف ظرف فر اکران کنید و کنار بگذارید.

3. تخم مرغ، پنیر ریکوتا، یک پیمانه پنیر ماتزرلا، یک دوم پیمانه پنیر پارمزان، جعفری و فلفل سیاه پودر شده را در ظرف مناسبی به خوبی با هم مخلوط کنید. ورقه هاي لازانیا را روی سطح کار قرار داده و حدود 2 قاشق سوپ خوری از مخلوط پنیر را روی هر یک اکران کنید و 5 الی 6 برش پپرونی روی مخلوط پنیر قرار دهید.

4. هر ورقه لازانیا را رول کنید.

5. رول هاي لازانیا را در ظرف فر قرار دهید، طوری که قسمت انتهایی رول رو به پایین باشد.

6. حدود یک و یک دوم پیمانه سس روی رول ها بریزید.

7. پنیر ماتزرلا و پنیر پارمزان باقی مانده را روی مواد بپاشید.

8. روی ظرف فر را با فویل بپوشانید و به مدت 45 الی 50 دقیقه در فر قرار دهید تا پنیر ذوب شود «10 الی 15 دقیقه آخر پخت فویل را بردارید.»

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید

پاسخ دهید