آموزش تهیه گرانیتا خربزه خوشمزه

آموزش تهیه گرانیتا خربزه خوشمزه

به روزهای گرم سال نزدیک می‌شویم،در این روزها می‌توان یک نوشیدنی خنک را کاملا سرکشید تا سرزندگی سراغ ما بیاید. گرانیتا به دسر یخی می‌گویند که با میوه، شیر و گاهی سفیده تخم مرغ درست می‌شود.

مواد لازم برای گرانیتا خربزه :

طرز تهیه گرانیتا خربزه :

ابتدا یک لیوان آب را در قابلمه ریخته بگذارید جوش بیاید. برگ هاي نعنا را در آن بجوشانید. سپس برگها را آبکش کنید.

خربزه را پوست بگیرید و دانه هاي آن را جدا کنید

خربزه را پوست بگیرید و دانه هاي آن را جدا کنید. لیموها را آب بگیرید و سعی کنید تا جای ممکن از گوشت لیمو «پالپ» آن بهره گیری کنید. خربزه را به همراه برگهای نعنا، شکر و آب لیمو مخلوط کنید. بسته به شیرین یا  کم شیرین بودن خربزه شکر آن را اضافه کنید. در نظر داشته باشید که معمولا دسر یخ زده طعم کم شیرین تری دارد.

سعی کنید در تهیه گرانیتا خربزه تا جای ممکن از گوشت لیمو «پالپ» آن بهره گیری کنید

سپس مخلوط را در ظرف ریخته به مدت یک ساعت در فریزر بگذارید. پس از یک ساعت آن را از فریزر خارج کرده کاملا هم زده و دوباره به مدت یک ساعت در فریزر بگذارید. اینکار را سه بار انجام دهید. این دسر یخی را به مدت ۲ هفته می‌توان در فریزر نگه داری کرد.

گرانیتا خربزه را به مدت ۲ هفته می‌توان در فریزر نگه داری کرد

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید

پاسخ دهید