آشنایی با چند تکنیک خارق العاده آشپزی

آشنایی با چند تکنیک خارق العاده آشپزی

آشپزهای حرفه اي تکنیک هایي را در کار خود بهره گیری میکنند که شاید کمتر کسی از انها باخبر باشد و این رمز موفقیت انها نیز است.

اطفاء آتش در حین آشپزی
اگر در حین آشپزی روغن آتش گرفت و نظارت آن از دستتان خارج شد، فقط کافیست روی آن نمک بپاشید.نمک جریان اکسیژن را قطع و آتش را خاموش می‌کند!

 

اگر در حین آشپزی روغن آتش گرفت، فقط کافیست روی آن نمک بپاشید

بجای ریختن مقدار زیادی شکر در قهوه، در آن کمی نمک بریزید!

نمک مزه تلخ قهوه را خنثی و به آن طعم اخیر و دلپذیری میدهد.به علاوه مزه قهوه بیش از حد دم کشیده را می‌توان با کمی نمک، متعادل کرد.نمک مزه تلخ قهوه را خنثی و به آن طعم اخیر و دلپذیری میدهد

چطوری لیمو را با پوست بخوریم؟
لیمو «ارگانیک» را بشویید و در فریزر بگذارید تا فریز شود، سپس رنده کنید.
و این تکه هاي بی نظیر را در سالاد، سس، بستنی یا هر غذایی دیگری بریزید.

بخارپز کردن غذا
3 فویل آلومینیومی توپی شکل را در ظرفی بگذارید.بشقاب غذا را روی فویلها قرار داده 250ml آب اطراف آن بریزید و در ظرف را بسته و شعله اجاق را روشن کنید تا بخارپز شود.

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید

پاسخ دهید